We use cookies to provide you with a better service. Carry on browsing if you're happy with this, or find out how to manage cookies. X

About Us

  • Heritage Bathrooms International French
  • Heritage Bathrooms International Dutch
  • Heritage Bathrooms International German

Heritage bathrooms is een internationaal bedrijf met partners in meer dan 25 landen wereldwijd, vanaf het puntje van Scandinavië tot Australië.

Ons lidmaatschap van Masco Corporation, één van 's werelds grootste bedrijven in bouwmaterialen, geeft ons de middelen en de wereldwijde reikwijdte om geweldige producten en diensten te bieden aan klanten die kwaliteit, waarde en Brits design waarderen. Internationale klanten worden ondersteund door een speciaal team geleid door International Sales Managers, Claire Willoughby en Aneta Duchnowska. Als u als internationaal bedrijf geïnteresseerd bent om met Heritage bathrooms samen te werken, neem dan contact op met Claire of Aneta. Klik hier om te worden doorverwezen naar onze Nederlandse webpagina, waar u de PDF-versie van onze vertaalde brochure kunt bekijken of een gedrukt exemplaar kunt aanvragen.

Claire Willoughby
International Sales Manager - West-Europa
+44 (0)7966 971 422

Email Claire

Claire werkt al meer dan 17 jaar in internationale sales en spreekt vloeiend Frans en Duits, omdat ze in beide landen gestudeerd en gewerkt heeft. Claire richt zich nu op het ontwikkelen van nieuwe markten en het opbouwen van wederzijds winstgevende partnerschappen in West-Europa.

Claire Willoughby | Heritage Bathrooms

Aneta Duchnowska
International Sales Manager - Oost-Europa
+49 171 746 0025

Email Aneta

Aneta richt zich op de ondersteuning van onze klanten uit Oost-Europa, de Baltische Staten en Rusland. Aneta heeft 18 jaar voor ons zusterbedrijf Hueppe gewerkt en ze zet haar functie als Sales Manager in Oost-Europa en Rusland voort. Aneta heeft veel ervaring met het opbouwen van succesvolle business in deze regio.

Aneta Duchnowska | Heritage Bathrooms